Etichete

sâmbătă, 23 octombrie 2010

Drumul spre ACASA



"La momentul de 10.10.10 a existat un val de energie care ne-a lovit pe noi toti, un val de energie pe care l-am asteptat si anticipat. Nu am fost dezamagiti.


ACASA se schimba acum din cauza a ceea ce faceti aici pe aceasta planeta. Fiecare si toti impreuna, ati adus un segment foarte special din ACASA pentru planeta Pamant. Aceasta parte a lui ACASA, nu este numai mesajul vostru, orientarile interne si scanteia de lumina, ci este si ceva ce se refera la frumusetea planetei voastre. Vor veni mult mai multe energii, pe masura ce oamenii aduc mai mult din spiritul lor in forma fizica. Multe dintre schimbarile voastre au fost emotionale si energetice, dar ele incep sa apara de asemenea si la nivel fizic. Este usor de vazut cand se intampla acest lucru.

Vom impartasi cu voi ceea ce va fi util sa stiti, in timp ce experimentati aceste schimbari si aceasta transformare. Dorim sa va spunem despre o ancora, o piesa care va detine energia in toate situatiile, in timpul acestei experiente de crestere. Stim ca este dificil, ca majoritatea dintre voi sa auda, sa inteleaga si mai ales sa simta. Dar va vom cere, ca mai intai sa preluati aceste informatii in corpul vostru mental, apoi sa le filtrati pur si simplu in jos, pentru ca chiar acum voi transportati frumusetea lui ACASA in fiinta voastra.



Multi dintre voi au intrat intr-o puternica legatura a inimii. Ca un copil, voi aveti de invatat cum sa atrageti acel ton in energia voastra si sa incercati sa o potriviti intr-o lume, in care pare ca nu se potriveste. Acest fapt a devenit problematic, dar voi ati invatat cum va mentineti campul vostru energetic, pentru a va oferi iluzia de a fi separati. Acum incepeti sa intelegeti ca sunteti conectati si ca intotdeauna asa ati fost. Incepeti sa va eliberati din aceasta restrangere, de acest camp de energie, pe care l-ati compactat atat de strans in jurul vostru. Acum, incepeti sa va reveniti la Cel ce Sunteti cu adevarat, si exista ceva, care se va intampla aproape fiecaruia dintre voi. Veti simti o pierdere a propriului proces de pregatire, iar cand se intampla acest lucru, primul lucru pe care-l veti, face este sa va indoiti de voi. Acum, pe aceasta planeta, este ca atunci cand va uitati la lucrurile pe care le-ati facut de mult timp, sa incepeti sa va intrebati daca le faceti corect.

Ati inceput sa va indoiti de voi, in multe feluri, dar noi chiar nu credem ca este atat de negativ. In schimb, pentru voi este pur si simplu o oportunitate de a re-evalua totul.
Deci, pe masura ce pierdem aceasta restrictie, vom incepe sa ne conectam la diferite campuri energetice si sa simtim alte persoane, asa cum o faceam anterior.

Voi incepeti sa simtiti propria conexiune cu fiecare din jurul vostru. Si pentru ca este ceva neobisnuit, asta va face sa va pierdeti autonomia si separarea voastra, iluzia a ceea ce credeati ca sunteti.

Frumusetea interioara



Acesta este motivul pentru care ati inceput sa lucrati cu armonizarea tehnicilor de invatare si cu modul in care puteti trimite energia in conditii de siguranta, afara in univers. Daca v-am fi spus ca ati putea trimite un flux din frumusetea si energia voastra in univers, care ar putea fi resimtita de toata lumea, foarte putini dintre voi ar face asta, pentru ca voi credeti ca energia voastra nu este perfecta.

V-ati indoi de voi atat de mult, incat v-ati bloca si v-ati restrange frumusetea. Pentru ca sunteti pe planeta Liberei Alegeri, asta a deveni pentru toti oamenii un ciclu continuu, care este o parte a procesului de aducere a campului vostru de energie si de a pretinde ca sunteti separati de ansamblu.

Acum toate astea se schimba, in timp ce incepeti sa eliberati aceste limite cu care ati lucrat atat de greu in timpul incarnarilor voastre pe Pamant. Primul lucru pe care-l veti vedea, este ca sunteti o parte a intregului. Va spunem, este ca sunteti o parte dintr-un PUZZLE, care nu poate exista fara voi. Voi detineti o frumusete unica, o parte din ACASA, care poate fi vazuta numai prin zambetul vostru, prin cuvintele si vibratiile voastre.



Prima si cea mai importanta responsabilitate a voastra, este sa gasiti propria frumusete interioara, pentru ca o parte a puzzle-ului este necesara acum. Pentru majoritatea dintre voi, acest lucru va fi infricosator. Este usor sa gasiti frumusete in altcineva, sau in altceva, dar pentru voi este dificil sa o vedeti in voi, sa o vedeti pe a voastra. Este o parte din voalul care le-ati descris, pe care de fapt l-ati creat la inceputul jocului de planeta Pamant. Este o parte a voalului pe care l-ati conceput si care va opreste sa vedeti pe Cel ce Sunteti cu adevarat.

Acum, voalul incepe sa se dezintegreze. Este in plina desfasurare o degradare lenta, dar constanta a voalului. Acesta incepe sa se diminueze, iar voi incepeti sa simtiti lucruri pe care nu le-ati simtit niciodata inainte.

Faceti ceva !



Incepeti sa deveniti constienti de faptul ca detineti o responsabilitate in univers, sa jucati un rol in acest proces. Adanc in interior, sunteti constienti de un sentiment ca ar trebui sa faceti ceva maret in viata voastra. Suntem de acord cu asta si prezicem ca in curand, veti avea o sansa de a aduce o parte proprie din frumusetia de ACASA, pentru a crea Raiul pe Pamant.

Fiecare dintre voi ati lucrat la acest lucru, pentru ca este o piesa dintr-un PUZZLE grandios, care poate exista numai dupa ce toate piesele sunt la locul lor. Fiecare dintre voi, pastrati una din aceste piese. Pasiunea voastra, entuziasmul vostru, toate aceste lucruri care lumineaza spiritul vostru, va vor duce spre frumusetea voastra. Ele va duc spre cele mai incredibile idei, si va rugam sa intelegeti, ca modul in care ati definit frumusetea pe aceasta planeta este foarte ciudat. Este interesant de vazut modul in care fiecare defineste frumusetea, deoarece este o parte din ACASA, vazuta din multe puncte de vedere. Este o reamintire a unei parti pe care fiecare o stie.



Atunci cand privesti un rasarit de soare peste o pasune curata, cand vezi energia care vine si spui "Oh, ce minunat este!", atinci va reamintiti de ACASA.Va reamintiti acelasi sentiment pe care-l aveti in fiecare clipa ACASA.

In acest timp, va fi util sa va petreceti fiecare zi, reinnoindu-va ideea de frumusete si practicand exprimarea acestei frumuseti. Este timpul sa indrazniti sa lasati
oamenii sa va vada si sa le permiteti sa-si elibereze aceste restrictionari, limitari, pe care v-ati straduit atat de mult sa le pastrati.Este timpul sa incepeti eliberarea acestora.

Acestea sunt piese prin care care toti si fiecare dintre voi incepe sa se plimbe. Nu este usor, si stim asta. Desi niciodata nu ne-am incarnat pe Pamant si n-am jucat jocul de a pretinde ca suntem umani. Suntem aici pentru a va ajuta sa va reamintiti de adevarata voastra natura, pentru ca noi suntem parte din voi, la un nivel mult mai mare. Suntem aici pentru a va ajuta sa va reamintiti, ca mai intai sunteti spirit, si in al doilea rand sunteti om. Suntem aici sa va ajutam sa va reamintiti ca sunteti o mare familie, ca sunteti fiii si fiicele Regelui.

Sunteti speciali dincolo de credinta voastra si aveti Lumina de Acasa, de care este nevoie acum pe aceasta planeta, mai mult decat oricand inainte. Stim ca pentru voi este infricosator, stim ca va indoiti de voi, asta facand parte din conditia umana si totusi va aplaudam.

Cand veti simti vantul in spatele vostru, acesta reprezinta de fapt aripile noastre, care bat fata in fata; noi va aplaudam pe toti si pe fiecare dintre voi, atunci cand iesiti din mica voastra zona de confort, pe care mult timp ati dorit-o sa fie zona voastra de siguranta.

Acum, constatati ca se va restrange, iar asta va va frustra, va face sa va indoiti de voi si de aceea, toti si fiecare dintre voi, poate incepe eliberarea, pentru a deveni campul energetic care ati fost mereu.

Este posibil pentru prima data sa pastrati energia intr-unul din corpurile voastre fizice. Este ceva nou si ca un rezultat, vin noi forme de comunicare. In prezent oamenii petrec ore intregi discutand unul cu altul, folosind alte cuvinte pentru a comunica, dar cu putin succes. Apoi, cand vibratiile se sincronizeaza, este nevoie de doar o fractiune de secunda, pentru a transmite cuiva punctul de vedere. Veti putea trece prin astea foarte repede si sa atingeti aceste niveluri pe care noi le-am numit Contactul Profund. Acesta face parte din forma voastra naturala, in timp ce eliberati tot mai mult din ceea ce ati construit pentru a va proteja.

Vartejul Indoielii

Acesta este timpul sa va anuntam ca este bine sa simtiti ca nu aveti totul. Este bine sa va simtiti fragili, deoarece toata lumea de pe planeta se simte la fel, chiar daca nu spune asta. Ceea ce experimenteaza oamenii chiar acum, este o parte din conditia umana, in cursul pregatirii pentru ceea ce vine. Am mentionat anterior despre valurile de energie care au venit prin Pamant si multi ani am vorbit despre ele. Valurile de energie a inceput in 01-01-01 (01.010.2001) si 02-02-02 (02.02.2002).



Este foarte simplu sa va spun, ca daca va prinde creasta unui astfel de val, pur si simplu va poate impinge inainte foarte usor. Campul vostru de energie s-a schimbat, pe masura ce v-ati facut si va faceti treaba. Voi va schimbati in mod constient si de asemenea, lumea exterioara se schimba. Pentru voi este mult mai acceptabil sa fiti Cine Sunteti cu adevarat. Cu toate atributele frumoase si toate slabiciunile, trebuie sa intelegeti punctul nostru de vedere despre voi.

Voi sunteti imperfectiunea perfecta a lui Dumnezeu, pentru aceasta parte a valului, care pentru a exista trebuie sa aiba in ea un pic de imperfectiune. Prin urmare Dumnezeu a devenit imperfect si a jucat un joc, pretinzand ca este imperfect. Acestia sunteti voi !

Acum va treziti din vis. Acum incepeti sa constatati ca aveti puteri dincolo de intelegerea voastra. Constatati ca nu sunteti separati unul de altul, si ca de fapt aveti conexiuni, chiar daca nu sunteti pregatiti pentru ele. Deci, o piesa pe care va cerem sa incepeti sa o cautati, este sa indrazniti sa va vedeti frumusetea. Este ceva foarte dificil, pentru ca voi sunt instruiti altfel. Atunci cand fiecare se uita in oglinda, veti vedea imediat imperfectiunile pe care v-ati straduit in mod constant sa le perfectionati.

Acum va cerem sa opriti lupta si sa fiti Cei care Sunteti. Toate acestea, ceea ce numiti imperfectiuni, sunt piese care se vi potrivesc perfect.

Candva a fost un timp, cand omenirea a invatat sa faca o substanta foarte similara cu diamantul. De fapt, asta i-a facut pe producatorii de diamante, sa-si insemneze diamantele lor, deoarece ei nu puteau constata diferenta intre diamantele naturale si cele fabricate de oameni. Cele mai multe din diamantele fabricate astazi, sunt pentru uz industrial, iar noi am gasit acest fapt interesant, iar motivul este foarte simplu. La diamantele fabricate de om nu exista imperfectiuni si prin urmare, ele nu sunt valoroase ! Este interesant, nu? Ele sunt prea perfecte !!



De fapt exista unele incluziuni in interior, iar felul in care diamantul reflecta lumina si scanteierile pe care le face, il face frumos.
De fapt asa sunteti sunteti voi, Diamante Naturale!

Noi privim acum partea generala/ intreaga a diamantului vostru. In loc sa privim imperfectiunile, ne vom concentra pe acestea, pentru a gasi o modalitate de a le folosi in mod pozitiv. Imperfectiunile sunt parte a incluziunilor din voi, care fac din diamantul vostru o frumusete unica de ACASA. Nu este usor, pentru ca asta inseamna sa detineti Maiestria si pe Cel ce Sunteti.

Uitati-va la toate posibilitatile.
Utati-va la ceea ce se intampla cu voi si uitati-va la efectul pe care-l aveti asupra oamenilor din jurul vostru, despre care nu stiati ca-l aveti. Faceti acest lucru si veti incepe sa simti frumusetea voastra interioara.

Acesta este un timp pentru a face urmatorul pas constient si sa incepeti sa lucrati zilnic cu aceasta energie si sa nu va temeti de ea. Jucati-va cu ea, jucati-va pretinzand ca sunteti un om nou. Jucati-va punand acolo cea mai mare frumusete, pe care puteti indrazni sa o vedeti. Nu vorbim despre frumusetea fizica, ci despre pasiunea si lucrurile care fac ca spiritul vostru sa lumineze.

Acesta se va arata aproape intotdeauna intr-o forma fizica, dar trebuie sa va reamintiti ca frumusetea fizica nu este definita pe planeta noastra, deoarece asta inseamna ceva diferit pentru fiecare dintre voi. Intotdeauna exista cineva care va vedea frumusetea voastra, daca ii veti permite. Tot ce trebuie sa stiti, este ca sunteti pe drumul cel bun, pentru a putea vedea efectul vostru si sa fiti capabili sa luati aceste masuri.

Vartejul in care sunteti in acest moment, este in curs de pregatire.



Acum, in timp ce apare primul val, acesta reprezinta curatarea finala. Multi oamneni de pe aceasta planeta se vor opri in centru, dar in acest val de energie voi veti sta drepti in obscuritate, in noroi si in toata confuzia si veti fi inca perfect drepti, ca un far de lumina, la care altii vor veni si vor intreba “Ce se intampla, ce se intampla, ce simtiti, ce aveti de spus despre asta”.

Acestea vor fi momentele cand incepeti sa va gasiti propria frumusete adevarata si propriul sine.

Este timpul, dragilor sa percepeti propria voastra maiestrie, propriul Cine Sunteti. Nu doar in aceasta linie de timp - viata, ci in toate incarnarile pe care le-ati avut aici. Atrageti-va toata puterea, atrageti energia de la stramosii vostri si aduceti-o in interior. Acesta este toata acolo, pentru voi, chiar acum.

Si mai presus de toate, bucurati-va de aceasta plimbare.

Acesta este cu cea mai mare onoare cu care va parasim acum, impreuna cu trei mici reamintiri:

Tratati-va reciproc cu cel mai mare respect, pentru ca acesta este modul de imputernicire a societatii.
Ingrijiti pe toata lumea, cu fiecare ocazie pe care o aveti.
Si reamintiti-va ca este un joc frumos si jucati-va bine impreuna !"