Etichete

luni, 31 mai 2010

Se pregateste o dezvaluire iminenta?


Se pregateste o dezvaluire iminenta? Priviti doar cateva din titlurile aparute in presa in ultimele zile

In ultimul timp (mai exact in ultimele saptamani) au tot aparut o multime de stiri cu privire la fenomenul OZN si viata inteligenta extraterestra.Ar putea fi o parte a unui plan bine pus la punct pentru a sensibiliza lumea cu privire la acest aspect? Se pregateste ceva?!

Scriu mai jos doar cateva titluri culese in ultimul timp.

"Cautarea extraterestrilor ar trebui sa inceapa pe Pamant, nu in spatiu- spun oamenii de stiinta"
www.telegraph.co.uk...

"Posibilitatea de a gasi E.T.mai mare ca niciodata"-seful delegatiei de astronomi Marea Britanie
www.cbc.ca...

Oamenii de stiinta discuta despre viata extraterestra
www.google.com...

Oamenii de stiinta spun ca extraterestrii ar putea fi deja pe Pamant
www.metro.co.uk...

Chiar daca vom descoperi extraterestri, cum vom putea comunica cu ei?
www.independent.co.uk...

Extraterestrii ar putea sa nu fie prietenosi, avertizeaza astronomii
www.telegraph.co.uk...

Extratrestrii care viziteaza Pamantul ar putea semana cu rasa umana, declara oamenii de stiinta
www.guardian.co.uk...

Si lista ar putea continua... Majoritatea titlurilor din ultimele zile de pe tot cuprinsul Europei spun acelasi lucru. Ceva, totusi se intampla, nu stim deocamdata ce , iar atatea informatii venite intr-un timp atat de scurt au sigur un motiv. Ma intreb care ar putea fi acela?!!

In anumite medii s-a tot zvonit ca imediat dupa vacanta de Ziua Recunostintei, administratia Obama va face o dezvaluire extrem de importanta privind existenta vietii extraterestre. Dar se pare ca aceasta data a venit si a plecat fara sa se faca niciun anunt.

Cu toate acestea multiple surse independente insista ca acest lucru este iminent. Se zvoneste ca Illuminati au reusit sa mute atentia in ultima clipa, dar ca acestia nu mai au puterea necesara sa o mai faca si-a doua oara. Se pare ca se analizeaza doar oportunitatea dezvaluirii realitatii vietii extraterestre, lumii intregi.

Un anunt ar trebui sa vina nu mai tarziu de finalul sau poate chiar mijlocul anului 2010 din motive electorale, cand mediul politic din SUA va fi destul de aprins iar republicanii vor incerca sa-si recastige locurile pierdute in Congres.

Oficialii sustin ca acest anunt ar trebui sa fie bipartizan si nu folosit in favoarea unuia dintre partidele politice in competitie. Timpul de televiziune a fost deja rezervat pe plan international pentru doua ore speciale.

In acest context sa nu uitam ca 2008 si 2009 au fost ani fara precedent , cand importante tari ale lumii ( Anglia, Franta, Vaticanul) au desecretizat multe din dosarele OZN aflate in arhiva topsecret a tarilor respective.

Se sustine ca presedintele SUA Barack Obama va avea in anul 2010 ocazia perfecta de a face cunoscut lumii intregi, existenta fara dubiu a vietii extraterestre, reusind astfel sa uneasca sistemul politic american in confruntarea cu provocarile viitorului.

Concluzia? Numeroase surse independente continua sa certifice iminenta acestui anunt. Se pare ca trebuie ales doar momentul. Natura si gradul de divulgare oficiala a existentei vietii extraterestre este neclar.

Acesta ar putea pleca de la un anunt destul de banal al agentiei NASA privind descoperirea de forme primitive extraterestre pana la a se implica anuntand descoperiri antice (extraterestre) pe Luna, si nu in cele din urma anuntarea oficiala ca fiinte inteligente extraterestre au vizitat si viziteaza deja Pamantul.
Sursa: www.astrologykom.blogspot.com


Edgar D. Mitchell, un astronaut din cadrul misiunii Apollo 14, a spus că extratereştrii nu sunt un mit şi a îndemnat guvernul să dezvăluie descoperirile sale.

„Este timpul să fie ridicat embargoul adevărului cu privire la prezenţa extraterestră”, a declarat Edgar D. Mitchell, astronautul care a făcut cea mai lungă călătorie pe Lună, în cadrul unei conferinţe în Gaithersburg, Statele Unite.

„Chem guvernul să se deschidă şi să devină parte a unei comunităţi planetare care încearcă acum să îşi asume rolul de civilizaţie care vrea să ajungă la stele” a adăugat astronautul de 79 de ani.

Organizatorii conferinţei Paradigm Research Group au sprijinit afirmaţiile lui Mitchell şi au cerut ca administraţia Obama să dezvăluie toate informaţiile legate de extratereştri.

„Dacă nu vor face publice informaţiile până la sfârşitul lui mai 2010, atunci PRG (Paradigm Research Group) are suficiente dovezi, pe care le vom elibera către media şi le vom face viaţa foarte grea”, a declarat Stephen Bassett, preşedintele Stephen Bassett Paradigm Research Group.

Anul trecut, astronautul Edgar Mitchell a facut niste dezvaluiri foarte socante pentru multe persoane. Sustine ca extraterestrii au contactat Pamantul de mai multe ori, NASA a pastrat insa secretul timp de 60 de ani.

“Am fost destul de privilegiat incat sa aflu ca am fost vizitati si ca fenomenele OZN sunt reale”, a spus Mitchell. “Am facut parte din cercurile militare si ale serviciilor secrete, care stiu ca, dincolo de ceea ce se cunoaste public, am fost vizitati”.

Imi imaginez ca ati auzit despre cazul din Roswel, ei bine Mitchell spune ca a fost vorba de prabusirea unei nave extraterestre reale. Insa NASA a sustinut tot timpul ca a fost vorba de prabusirea unui balon de cercetare top secret.

Mitchell, acum în vârstă de 77 de ani, a declarat că surse din NASA care au avut contact cu extratereştrii i-au descris pe aceştia drept nişte fiinţe “de înălţime mică, ce păreau bizare oamenilor”.

El spune că extratereştrii ar arăta aşa cum sunt cei descrişi în cultura populară, de înălţime mică, cu ochi şi cap mari. Insa aceasta rasa este una din multele rase din galaxia noastra care ne-au vizitat.

În plus, Mitchell a explicat că tehnologia noastră “nu este nici pe departe atât de sofisticată” ca a lor şi că, “dacă extraterestri ar fi fost ostili”, “am fi dispărut până acum”.

Astronautii cred ca exista nave extraterestre care monitorizeaza Pamåntul, dar se feresc sa vorbeasca deschis despre aceste subiecte. Dezvaluirea unui astfel de caz i-ar exclude din programele de zbor. Probabil din cauza asta Mitchell a vorbit atat de tarziu, e bine macar ca nu a tacut. Birocratii si militarii mentin secrete rapoartele despre OZN-uri pentru ca nu pot explica si controla fenomenul.
Sursa: www.stiintific.com


Voyager 2 a fost deturnata de catre extraterestri

Naveta Voyager 2, care a fost lansata in spatiu acum 33 de ani, se pare ca a fost deturnata de catre extraterestri. Mica naveta spatiala a inceput sa transmita recent semnale intr-un format necunoscut de catre cercetatorii de la NASA. Specialistul in civilizatii extraterestre, Hartwig Hausdorf a declarat ca cineva sau ceva detine controlul navetei Voyager 2 si incearca sa transmita un mesaj printr-un cod de comunicare necunoscut celor de pe Terra.

Voyager 2 a fost lansata in anul 1977 si contine instrumente electronice de transmitere a datelor, si un disc de aur pe care sunt inregistrate voci omenesti, sunete din natura (zgomotul valurilor, a vantului sau cantecele pasarilor) precum si 90 de minute de muzica in care sunt incluse si parti din compozitiile lui Mozart sau Beethoven.

Naveta a trecut deja de Jupiter, Saturn, Uranus si Neptun si se indreapta spre Pluto. Pentru ca informatiile transmise de catre aceasta sa ajunga pe Terra, e nevoie de aproximativ 13 ore. (A.F.)
Sursa: www.realitatea.net


Vaticanul admite că are sens căutarea vieţii extraterestre

Ceva începe să se schimbe în cadrul Bisericii în ceea ce priveşte posibilitatea existenţei a unor creaturi vii pe alte planete. Directorul instituţiei de cercetare astronomică de la Vatican, Jose Funes, a admis că “are sens căutarea altor forme de viaţă dincolo de Terra, chiar dacă momentan nu există nicio dovadă“. Nu este prima dată când se manifestă în acest fel, însă este prima dată când o face înconjurat de oameni de ştiinţă… la domiciliu, că să fiu mai exact: la Vatican.

Jose Funes a făcut aceste declaraţii după ce a participat la prima conferinţă despre astrobiologie, care a avut loc la Academia Pontificală de Ştiinţe a Vaticanului. La întâlnire au participat oameni eminenţi de ştiinţă (unii dintre ei fiind atei) şi lideri religioşi din întreaga lume.

Întrebările cu privire la originile vieţii şi a existenţei sale în altă parte din univers sunt foarte interesante şi merită o atenţie deosebită. În opinia sa, dacă acest lucru se demonstrează, întâlnirea omului cu fiinţe extraterestre ar fi ca ceea ce s-a întâmplat cu descoperirea Americii, adică, o întâlnire între culturi şi civilizaţii diferite, a mai declarat Jose F.

Printre astronomii care au participat la conferinţă se afla şi Chris Impey. Omul de ştiinţă a spus preoţilor că este plauzibilă existenţa unor sute de milioane de posibile “locuinţe” în Calea Lactee, care este doar una din milioanele de galaxii din univers. Daca Dumnezeu are legatura cu crearea acestora, este o chestiune de responsabilitate a Bisericii.

Impey a adăugat că, deşi în prezent putem afirma că viaţa există doar pe planeta noastră, este convins că numai câţiva ani ne mai despart de primele descoperiri. În această ordine de idei, astronomul francez Athena Coustenis a spus că Europa (satelit natural – Jupiter), conţine cantităţi mari de apă lichidă sub suprafaţa sa, fiind foarte posibilă existenţa vieţii în acel loc.
Sursa: www.realitatea.net

Astronomul de la Vatican: Extraterestrii sunt prietenii lui Dumnezeu!

Altfel, parintele Gabriel Funes, astronomul sef al Vaticanului, a declarat intr-un interviu ca intre religie si stiinta exista o stransa legatura.

Preotul nu face altceva decat sa aduca in discutie o polemica veche de cand lumea. Ceea ce surprinde este faptul ca un reprezentant al Bisercii Catolice vorbeste public despre o problema atat de delicata.

Gabriel Funes marturiseste ca el crede in existenta "fratilor extraterestri" si ca omenirea nu este singura forma de viata din Univers, ba din contra, ar putea fi ultima. Acesta crede in existenta unei intregi comunitati extraterestre, care este "in stransa relatie de prietenie cu Creatorul".

Desi este singurul care a avut curajul sa sustina public aceste afirmatii, nu este si unicul reprezentant al Vaticanului care crede in aceasta teorie. Multi dintre specialistii in stiinta de la Vatican au aceeasi convingere.

Parintele Funes crede si ca Big Bang-ul reprezinta momentul creatiei si ca lumea este guvernata de legile stabilite atunci.

Convingerile parintelui contrazic teoriile bisericii, care in secolul XVII il condamna pe Galileo pentru descoperirile sale.
Sursa: www.realitatea.net


Nu ştiu dacă aveţi şi voi aceaşi senzaţie că şi mine, dar parcă ne-ar pregăti pentru ceva. Se anunţă existenţa apei pe Lună, planeta Marte şi pe câţiva sateliţi naturali, din diferite planete ale sistemului nostru solar. Diferite ţări importante scot la iveală documente secrete despre extratereştrii iar liderii religioşi ne tot spun de ceva vreme că au început să creadă că viaţa există şi în alte planete.