Etichete

miercuri, 5 mai 2010

Corpul de luminã

Ce este corpul de luminã?

Dacã nu aþi auzit încã despre corpul de luminã gândiþi-vã cã el reprezintã un strat al aurei energetice care este mult mai aproape de nivelul sufletului. Acest strat al aurei nu a fost cunoscut pânã la mijlocul anilor 1960 ºi nu aþi avut abilitatea sau oportunitatea de a-l accesa. Reprezintã capacitatea noastrã de a menþine mai multã luminã (energie) în corpul nostru fizic. Acest corp al luminii este cunoscut în tradiþia sancritã si tibetanã ca mahavidja având semnificaþia corpul ascensiunii.



Dr. Richard Gerber MD în cartea sa Medicina Vibraþionalã împreunã cu alti oameni de stiinþã printre care si fizicieni recunosc conceptul confrom cãruia toatã materia contine energia luminii ce vibreazã la diferite frecvenþe. Acum prin activarea corpului de luminã avem abilitatea de a ne ridica, dezvolta frecventa vibratiilor noastre la nivele de energie superioare. Prin eliminarea si transformarea energiilor de vibratie inferioarã în energie superioarã ne crestem potentialul energetic pentru a crea actiunile necesare, sã ne regãsim o mai mare rezonantã cu sufletul nostru si sã ne rafinãm scopul vietii.

Activarea corpului de luminã în dimensiunea a cincea



În dimensiunea a cincea suntem liberi de ciclu pãmântean al mortii si renasterii. Aceasta a cincea dimensiune este luminã purã, unde orice manifestare are loc prin gând, în timp ce pe pâmânt ea se realizeazã prin combinarea gândului + actiune câteodatã fiind necesarã foarte multã actiune. Una dintre cheile activãrii o reprezintã deschiderea chakrei inimii astfel încât o spiralã a energiei hristice sã emane din aceasta.
Procesul activãrii corpului de luminã si pregãtirea pentru ascensiune implicã o transformare a constiintei dar si o schimbare în corpul fizic la nivel celular.

Ce implicã activarea corpului de luminã?

Activarea corpului de luminã stabileste legãtura dintre chakrele inferioare, chakrele superioare si chakra inimii. Aceasta va fi deschisã iar dumneavoastrã veti fi învãluiti de energia iubirii. Inima va fi activatã prin intermediul a trei frecvente diferite ce vã vor ridica vibratiile energetice nu numai a energiei propriii ci si a celulelor.
Astfel activarea corpului de luminã va aduce corpul celular si memoria acestuia în constiinta superioarã ce este reprezentatã de divinitatea voastrã.

Tehnica de activare a corpului de luminã este destinatã sã realinieze corpul fizic si sã îl înconjoare cu noi frecvente energetice, fiind un instrument spiritual valoros pentru a vã ridica nivelele vibratiilor personale, de a vã elibera de modelele negative de gândire si de a vã orienta constiinþa spre propria fiintã.
Activarea are loc în aura studentului prin intermediul unei proceduri dezvãluite de fiintele superioare din constelaþia Pleiadelor. În mod uzual, obisnuit procedura ia în jur de 15-20 de minute. Spre deosebire de alte metode cunoscute de activare a corpului de luminã aceasta nu necesitã o pregãtire specialã. Aceastã metodã se adreseazã inimii si sufletului deopotrivã. Tot ceea ce este necesar va fi o minte
deschisã, un spirit dornic de cunoastere pentru a experimenta un nivel profund al iubirii necondiþionate si a experimenta unitatea constiintei.

Care sunt beneficiile activãrii corpului de luminã?

Regãsirea echilibrului si a centrãrii proprii
Experimentarea puterii personale
O mare cunoastere a identitãtii proprii
Constientizare a tuturor nivelelor componente ale fiintei voastre
Vindecarea profundã emoþionalã
Cresterea acceptãrii si echilibrului
O gândire mai clarã
Mai multã centrare, autoîncredere, respect de sine, focalizare
Experimentarea deplinã a divinitãtii dumneavaostrã
O recunoastere a drumului spiritual al sufletului